Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/27/2008

ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ

Μόλις χθες λέγαμε για την αποδόμηση που προκαλούν στο μυαλό των απλών ανθρώπων συμφωνίες σαν την χθεσινή, όπου μια ιδιωτική πολυεθνική επιχείρηση της πιο μεγάλης κατά τ’ άλλα ‘’κομμουνιστικής’’ χώρας του πλανήτη, αγοράζει όλες τις εμπορευματικές δραστηριότητες ενός δημόσιου λιμανιού, μιας ‘’φιλελεύθερης’’ χώρας με ιδιωτική οικονομία, (μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης) στο πλαίσιο των αναγκαίων ‘’μεταρρυθμίσεων’’ που έχει ανάγκη η χώρα.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί και αποθανατίσθηκε στην διάρκεια της δεξίωσης στο μέγαρο Μαξίμου για το καλορίζικο του γεγονότος εισάγοντας στη νέα εποχή και τάξη πραγμάτων, δεν αντέχει να σταθεί κανένας σχολιασμός, γιατί όπως λένε και οι Κινέζοι κομμουνιστές μεγαλοεπιχειρηματίες, μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
http://asset.tovima.gr/assetservice/Image.ashx?c=9208253&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=1000

Η μόνη παρατήρηση που περιορίζομαι να κάνω, είναι τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου, τότε ‘’θου Κύριε φυλακείν το στοματί μου’’ Δ.Β.
Κι ένα κουίζ για το τέλος. Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας είναι χειρότερος; Ο κινέζος κομουνιστής, ή ο αγιορείτης καλόγερος.
Το βουλώνω όμως γιατί το μυαλό μου δεν αντέχει άλλες offshore αναλύσεις.

1 σχόλιο:

  1. Βλέπω και η εκπρόσωπος της ΑΕ.ΚΚΕ παρούσα!!
    Με ποιά ιδιότητα άραγέ;
    Του κομμουνιστή ή του επιχειρηματία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων