Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/22/2008

ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εξαιρετικής ιστοσελίδας periferiako:
Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Προοδευτικής για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Ο προπονητής των «βυσσινί» Βαγγέλης Μάλλιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Αλέκο Τάτση που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. τον Δημήτρη Μητρογιάννη που έχει χτυπήσει στην ωμοπλάτη αλλά και τον Σπύρο Τουμάση που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.
Αυτό όμως είναι κάτι αδέρφια που δεν μας πτοεί ούτε στο ελάχιστο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους αντικαταστάτες τους. Και ο Μηλιώνης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, και πίσω από τον Τάτση που τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας και γερό, υπάρχουν ο παιχταράς Μαλισιόβας με 4 γκολ μέχρι τώρα, ο νεαρός Κουβάτσος με άλλα τόσα, ο τεχνίτης Τσιώλης που παίζει με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και ο Ταμπουράκης που στην προηγούμενη ομάδα που έπαιζε έσκιζε δίκτυα και σίγουρα θα 'ρθει κι η δική του ώρα.
Και μην ξεχνάμε πως στην εξέδρα θα δώσει βροντερό παρόν ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας ο ανεπανάληπτος φέτος κόσμος της, που έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην διεκδίκηση της άνοδου θα είναι ο πολιορκητικός κριός.
Γι' αυτό μην ξεχνάτε το σύνθημα μας κάθε κυριακή με την Προοδευτική, κι ότι η άνοδος της ομάδας είναι υπόθεση τιμής για τον κάθε Προδευτικάνο.Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων