Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/21/2008

Λίγο απ’ όλα

Φίλοι κι αδέρφια καλησπέρα.

Διαβάζοντας κι εγώ τα προηγούμενα post για το ματς (παρ’ ολίγον παρωδία) με τον Αήττητο Σπάτων θα ήθελα να κάνω τα δικά μου σχόλια χωρίς να κουράσω.
Το περιστατικό με τον Χατζηφούντα δε πρέπει να περάσει έτσι από τη διοίκηση της ομάδας μας. Τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα υπήρχε, οπότε καταθέτω πρόταση στη διοίκησή μας να πράξει τα δέοντα για την τιμωρία τόσο του «παίκτη» όσο και της γελοίας ομάδας που ανήκει.
Για τους οπαδούς της ομάδας των Σπάτων που την είδαν χούλιγκαν, να πω ότι εντάξει είναι ωραίο να φωνάζετε και να υποστηρίζετε την ομαδούλα της περιοχής σας, αλλά σκεφθείτε ότι πήγατε να τα βάλετε με κάποιους οπαδούς που δεν φημίζονται για την ηρεμία τους… (ότι κι αν σημαίνει αυτό) Και δε νομίζω να πιστέψατε ότι θα μας κάνατε και τούμπανο στο ξύλο… Ούτε νομίζω ότι πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά κάποιος από εσάς να έρθει στη γειτονιά μας στο δεύτερο γύρο. Άσχετα που δε θα σας αφήσουν και οι γονείς σας…Είστε μικροί για τέτοια. Αλλά είστε και κωλόφαρδοι γιατί αν ο Χατζηπρεζάκιας έβαζε γκολ θα είχατε πρόβλημα έτσι και μιλάγατε. Και τα ΜΑΤ θα περνούσαν πιο δημιουργικά τις υπερωρίες τους αλλά αυτό εμάς δε μας απασχολεί και τόσο.

Στα δικά μας.
Σε συνομιλία με τον Μητρόγιαννη μέσω ιστοσελίδας, μου είπε (σε γενικές γραμμές) ότι έκανε μαγνητική, υπάρχει υγρό στον ωμό και υπολογίζει να μείνει εκτός περίπου 20-30 μέρες. Εμείς ευχόμαστε να είναι λιγότερες. Όχι επειδή είναι βασικός παίκτης, αλλά επειδή δε γουστάρουμε κανέναν τραυματισμό στην ομάδα για ΚΑΝΕΝΑΝ παίκτη. Για τον Τάτση δε ξέρω τι έχει ακριβώς αλλά οι ευχές για επιστροφή γρήγορα είναι δεδομένες.

Αυτά φίλοι μου. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Δημήτρης Μπαντουράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων