Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/18/2008

ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ …

Αγαπάει και τον νοικοκύρη. Έτσι λέει η παροιμία κι έτσι είναι. Μόλις προχθές λέγαμε για τους rangers της άγριας δύσης και τους επαναστάτες της πορδής με τα range rover.
Και να που μας προέκυψε και χατζη-ranger. Καλώς τονα κι ας άργησε. Από το βυσσινί προλεταριάτο πληροφορηθήκαμε ότι αυτό το ποδοσφαιρικό μίασμα που λέγεται Νίκος Χατζηφούντας ανήκει στον Ιωνικό και παίζει στα Σπάτα με υποσχετική.
Επειδή αυτό το απροσδόκητο γεγονός επιβαρύνει πολλαπλασιαστικά το ήδη τεταμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί, έχουμε και λέμε.
Ελπίζουμε πως οι υπεύθυνοι της ομάδας του θα έχουν την πρόνοια να μην τον παρουσιάσουν καν στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, γιατί με το κλίμα που υπάρχει δε θα τον σώσει ούτε η μισή αστυνομική διεύθυνση του Πειραιά και να κατέβει.
Δεν το λέμε σαν απειλή αλλά σαν υπόδειξη σύνεσης και σοφίας και πολύ καιρό πριν. Αλλά κι ο ίδιος καλό είναι στο μέλλον αν του τύχει μπροστά του η Προοδευτική και μάλιστα εκτός έδρας καλό είναι να το αποφύγει.
Λέμε Νίκος Χατζηφούντας γιατί στο διαδίκτυο υπάρχει και ποδοσφαιριστής Χρήστος με το ίδιο επίθετο που δεν μας φταίει σε τίποτα.
Κάνουμε έκκληση στην ΠΑΕ Ιωνικός να τελειώσει μια κι έξω τη σχέση της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, γιατί είναι πραγματικά αμαρτία και ζημιά για όλους να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος εμφυλίου πολέμου εξ’ αιτίας ενός ανυπόληπτου τύπου με ανήκεστο βλάβη στο μυαλό και την ψυχή.
Ενδεχομένως να πίστευε πως αν τα κατάφερνε θα του στήνανε αδριάντα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, όμως η ζωή δεν προχωράει με βάση το τι νομίζει ο κάθε ηλίθιος.
Όλα τα blog της Προοδευτικής χωρίς εξαίρεση έχουν υπερασπιστεί τη θέση οι αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων να διεξάγονται με παρουσία φιλάθλων εκατέρωθεν.
Δεν έχουμε γράψει ούτε μισή λέξη σε βάρος του Ιωνικού και δεν πρόκειται να το κάνουμε και στο μέλλον. Το μόνο που ζητάμε είναι ν’ απομακρύνονται από τις τάξεις μας χωρίς πολλά πολλά όσοι δυναμιτίζουν αυτή την προοπτική απ’ όποια πλευρά και να προέρχονται.
Πάμε τώρα και στα Σπάτα.
Ότι αυτή η τεχνική του εκούσιου αιφνιδιασμού (fast break λένε στο μπάσκετ τη συγκεκριμένη κομπίνα) φαίνεται από τα πράγματα ότι είναι μια τακτική που γίνεται κατ’ εξακολούθηση και είναι δουλεμένη στην προπόνηση.
Με τον τρόπο αυτό πέτυχαν τέρμα και στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό προκαλώντας εξέγερση των αντιπάλων φιλάθλων και δεκαπεντάλεπτη διακοπή του αγώνα.
Το ίδιο έκαναν και στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ μας παιχνίδι όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Γιώργος που έγραψε τον αγώνα.
Μάνι μάνι να τρεις περιπτώσεις που εμείς πήραμε είδηση, και δηλώνουν ξεκάθαρα πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο.
Ευτυχώς πάντως που στη δική μας περίπτωση δεν σημειώθηκε γκολ γιατί ένας θεός ξέρει που θα μπορούσαν να έχουν οδηγηθεί τα πράγματα.
Αναρωτιέμαι ο μέχρι χθες προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας Σεροπιάν, που προέρχεται από ένα προσφυγογενή και αιματοκυλισμένο λαό σε τι σπίτι μεγάλωσε και με τι αρχές, αφού αν δεν ενθάρρυνε ο ίδιος, τουλάχιστον ανεχόταν σαν καθοδηγητής της ομάδας τέτοιες συμπεριφορές.
Λυπάμαι και ντρέπομαι σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου γιατί στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται ο αδελφός του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας (και ξεχωριστού για το ήθος του) Άγγελου Μπασινά Στέφανος, που λόγω ηλικίας και εμπειρίας έπρεπε να πατήσει πόδι και να συνετίσει τους νεότερους συμπαίκτες του που έδειχναν ροπή σε τέτοιες πρακτικές.
Από τα γεγονότα προκύπτει πως η συγκεκριμένη ομάδα είναι η πιο ύπουλη και βρώμικη σε νοοτροπία τουλάχιστον στον όμιλο μας, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουν οι προσεχείς αντίπαλοι της συγκεκριμένης ομάδας.
Ο μόνος τρόπος να εξιλεωθούν οι έχοντες την διοικητική ευθύνη της συγκεκριμένης ομάδας απ’ αυτό το όνειδος, είναι πολύ απλή.
Όπως τελειώσατε τον προπονητή τελειώστε και τον συγκεκριμένο παίκτη. Καμία ομάδα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε ένα ποδοσφαιριστή.
Κι αφού με παροιμία αρχίσαμε με παροιμία να τελειώσουμε. Μακριά από νέο έμπορο κι από παλιά πουτάνα. Και να ξέρετε φίλοι μας Σπαταναίοι, ότι στον ποδοσφαιρικό κόσμο που επιθυμείτε να σταδιοδρομήσετε υπάρχουν και πολλές και παλιές πουτάνες, και τέτοια βρώμικα αλλά και αφελή κολπάκια, πολύ γρήγορα γυρίζουν μπουμεραγκ.
Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε την από εδώ και πέρα στάση σας. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων