Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/26/2008

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Μπορεί να γνώρισε την ήττα η ομάδα μπάσκετ γυναικών της Προοδευτικής από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ, αλλά αυτή τη φορά τουλάχιστον το πάλαιψε. (ημίχρονο 24-24).
Για την ιστορία δίνουμε τις συνθέσεις των δυο ομάδων, την βαθμολογία και το πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής.

Αστέρας Αγ. Δημητρίου-Προοδευτική: 60-44 (24-24)

Διαιτητές: Στεργίου , Γαρίνη

Αστέρας Αγίου Δημητρίου ( Μανώλας , Χρυσοβελίδης) : Ταγαρούλια 4, Ταντσή 6, Τσέργα 10(1), Μωϋσιάδου 3, Σαχανίδου 9(3) , Δουκάκη 7, Σταματογιάννη 3, Κατσή 12, Μπότου 4, Μπαρκονίκου 2

Προοδευτική (Κλαδούχος): Καστρινού 3(1), Μισαήλα 7(1), Λεντούδη 2, Παπαδογιαννάκη 5(1), Γιουρούκου 7, Μάναλη 2 , Κλαδούχου 7, Καλπαδάκη 11(3)

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες): Κυρίαρχοι 12*, Φοίνικας 8, Τερψιθέα 8, Πορφύρας 8, Καλαμάκι 7, Αστέρας 6, Προοδευτική 5.
*Οι Κυρίαρχοι δεν έχουν κάνει ρεπό

Η επόμενη αγωνιστική (30/11): Πορφύρας - Αστέρας Αγ. Δημ. , Καλαμάκι –Τερψιθέα, Προοδευτική –Φοίνικας Πειρ. ρεπό Κυρίαρχοι
ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Αφού ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά για λογαριασμό όλων των Προδευτικάνων τα κορίτσια της ομάδας για την μάχη που δίνουν, (κάτω από προφανώς αντίξοες συνθήκες) θα θέσουμε τον προφανή προβληματισμό μας.
Πόσο δύσκολο είναι να άραγε κατατεθεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για το τμήμα, με πλαίσιο ενεργειών, χρονοδιάγραμμα και αρχικό κόστος, δεδομένου ότι ένα επίπεδο πιο πάνω δεν υπάρχει τίποτα άλλο από την Α2 γυναικών, και οι αντίπαλοι όπως φαίνεται δεν είναι ούτε γεννημένοι ''Κυρίαρχοι'', ούτε ακαταμάχητοι.
Κι όταν στις μέρες μας το χρήμα είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί, δεν θα υπάρξει εύκολα ''χρηματοδοτικό σχήμα'' για να στηρίξει την όποια προσπάθεια, αν δεν είναι ξεκάθαρο το πως και το γιατί.
Κι επειδή το να συνεχίζουμε έτσι, όπως και να το κάνεις ''δε λέει'', κυρίως για τις αθλήτριες που ιδρώνουν τη φανέλα, ας κάνουμε επιτέλους κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων