Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/12/2008

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΫ


http://thumbs.dreamstime.com/thumb_278/1213041814PY4c6E.jpg
Με αφορμή τον αποψινό αγώνα βόλλεϋ της ομάδας γυναικών με τον Πειραϊκό στις 21:30 στο ΕΑΚ, παίρνω αφορμή να πω δυο λόγια ακόμα για την ''άγνωστη'' Προοδευτική.
Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ έχει ως τώρα μια μίκη και μια ήττα και ένα εξ αναβολής παιχνίδι.
Στόχος της ομάδας για φέτος μια αξιοπρεπής παρουσία, και ευχή όλων μας, η δημιουργία προϋποθέσεων για καλύτερα πράγματα στο μέλλον.
Σεβόμαστε απόλυτα τα επιτεύγματα της ομάδας της Άρτεμης αλλά δεν είναι δυνατό ούτε η Προοδευτική να έχει ρόλο κομπάρσου (σε τοπικό επίπεδο) από τη στιγμή που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο άθλημα, για λόγους που ο καθένας πολύ καλά καταλαβαίνει.
Η ανασύσταση και της ανδρικής ομάδας παραμένει ένα ακόμη ζητούμενο. Να σημειωθεί πως η ομάδα διαλύθηκε αρχές του 2000 μετά την πτώση της από την Γ εθνική (όπου είχε καταφέρει ν΄ ανέβει), λόγω οικονομικού αδιεξόδου.
Η έλλειψη χώρων προπόνησης παραμένει αγκάθι για την ανάπτυξη του τμήματος, καθώς για την εξυπηρέτηση των προπονητικών τους αναγκών οι αθλήτριες χρειάζεται συχνά να ''ξενιτεύονται'' σε γειτονικούς δήμους.
Το τμήμα των κορασίδων με περισσότερα από 30 κορίτσια στη δύναμη του βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, και το ζητούμενο παραμένει η κατάθεση ενός σχεδίου δράσης για το τμήμα με στόχο το μέλλον, και η δέσμευση από την πλευρά της διοίκησης ότι θα στηρίξει όχι μόνο τη διατήρηση αλλά και την προοπτική του.
Και βέβαια εμείς απ' την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε πως είναι περισότερο κι από αναγκαίο ένα (τουλάχιστον γήπεδο) στον Κορυδαλλό μόνο για πετοσφαίριση, αν θέλουμε να ξαναπάρει μπροστά το βόλλεϋ σε μια πόλη που έχει 60 χρόνια παράδοση στο άθλημα, με μεγάλες μάλιστα διακρίσεις
Εκείνο που επίσης δεσμευόμαστε είναι, πως (επικοινωνιακά τουλάχιστον) δεν θα ξαναφήσουμε κανένα τμήμα στην τύχη του, όχι για λόγους οπαδικής φιλανθρωπίας, αλλά μέχρι να χωνέψουμε όλοι μας το πραγματικό μέγεθος της Προοδευτικής, και να πάρουμε τη θέση που απαιτείται απέναντι στο σύλλογο και τις δραστηριότητες του.
Από εσάς το μόνο που ζητάμε είναι να παίρνετε μέρος στην ψηφοφορία που βρίσκεται στο δεξιό μέρος της σελίδας εκφράζοντας τη θέση σας για το τι είδους σύλλογος θέλουμε να είναι τελικά η Προοδευτική. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων