Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/08/2008

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Λέγαμε στις αρχές του καλοκαιριού πως αν η υπέρμαχος στρατηγός και σύμβολο του Βυζαντίου με τον βυσσινί χιτώνα έχει παραστάτες της τους αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, και η Προοδευτική έχει τους δικούς της αρχαγγέλους που δεν είναι άλλοι από τον Γαβριήλ (Μπίλι) Παναγιωτίδη και το Σταμάτη Μόλαρη.
Σήμερα 8 Νοεμβρίου ανήμερα των Ταξιαρχών οι αρχάγγελοι γιορτάζουν και μαζί τους βέβαια και οι δυο χρηματοδότες και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας.
Η ανεξάρτητη διαδικτυακή κοινότητα των όπου γης Προδευτικάνων για λογαριασμό όχι μόνο της συγγραφικής ομάδας του blog, αλλά και όσων μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν, σας εύχεται από καρδιάς χρόνια πολλά, και ελπίζουμε η θύελλα που σαρώνει τα διεθνή χρηματιστήρια να κοπάσει γρήγορα, ώστε σύντομα να σας ξαναδούμε κοντά μας στο γήπεδο.
Υπάρχει ένας κύκλος ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την διοικητική δομή του συλλόγου και χρειάζονται ένα σχολιασμό, όμως σήμερα δεν είναι μέρα για κάτι τέτοιο.
Για την ώρα αρκεί να τονιστεί, πως είναι δεδομένο ότι στηρίξαμε, στηρίζουμε, και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη σημερινή διοίκηση, που τη θεωρούμε λαχείο για όλη την Προοδευτική και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Εκκλησιαστικά οι άγγελοι προσδιορίζονται σαν άυλες μορφές και γι’ αυτό το λόγο ονομάζονται και Άγιοι Ασώματοι. Το άυλο που ζητάμε από τους δικούς μας αρχαγγέλους έχει να κάνει με τον απόλυτα αναγκαίο εκσυγχρονισμό της διοικητικής δομής του συλλόγου έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου και να κατορθώνει να υλοποιεί τους στόχους που έχουν τεθεί, με απώτερο στόχο να οδηγηθούμε κάποτε στο επίπεδο της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας, και της πραγματικής ανάπτυξης όλου του συλλόγου.
Εορτάζοντες κύριοι, έχετε την απαιτούμενη γνώση και την ικανότητα να μας βοηθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση, κι εμείς τη δεδομένη διάθεση να σας στηρίξουμε. Κάντε το κι απ’ την πλευρά μας, σας επιφυλάσσουμε μια έκπληξη:
Το ανώτερο παράσημο που απονέμεται όχι μόνο από τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και την προεδρία της ελληνικής δημοκρατίας για διακεκριμένες πράξεις και υπηρεσίες είναι το αριστείο του Ταξιάρχη του Φοίνικα (απίστευτη σύμπτωση δεν συμφωνείτε); Βοηθήστε μας κι εμείς θα σας το απονείμουμε.


Κλείνοντας σας ευχόμαστε για μια ακόμη φορά χρόνια πολλά, και κάθε επιτυχία στις πολυσχιδείς δραστηριότητες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων