Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/02/2008

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ

Παραμένοντας πιστός στην άποψη ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο σε κάθε αθλητικό σύλλογο είναι οι φίλαθλοι του, γιατί παίχτες προπονητές και διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά αυτοί είναι εκείνοι που παραμένουν και τραβάνε το κουπί γράφοντας την ιστορία και στα καλά και στα άσχημα, (κι έχει πραγματικά πλάκα όταν κάθε λογής τυχάρπαστοι επικαλούνται αυτή την ιστορία, ενώ αυτοί δεν ήτανε ποτέ εκεί, όταν αυτή γραφόταν θριαμβευτικό ή δραματικό τρόπο) θα σας αφηγηθώ ένα σπαρταριστό ανέκδοτο που άκουσα στην εκπομπή του Γιάννη Καλαμίτση ‘’πρωινές χειρηλασίες’’ πριν πω κάποια πράγματα που θεωρώ πως πρέπει να τονίσω για τον ίδιο και την εκπομπή του.


Σύμφωνα με το ανέκδοτο ένας άθεος διανοούμενος που διακήρυσσε σε κάθε στιγμή και περίσταση πως δεν υπάρχει θεός και τα πάντα δημιουργήθηκαν από το big bang, ( η μεγάλη έκρηξη από την οποία γεννήθηκε το σύμπαν) έτυχε να κάνει μια εκδρομή στο βουνό (καθότι και οικολόγος), όταν του την πέφτει μια τεράστια αρκούδα.
Τρέχει πανικόβλητος να ξεφύγει, στο κατόπι η αρκούδα. Κάποια στιγμή τον προφταίνει, τον ρίχνει κάτω, τον ακινητοποιεί με το μπροστινό της πόδι, και είναι έτοιμη να τον κάνει μια χαψιά.
Σε κατάσταση τρόμου ο ήρωας της ιστορίας επικαλείται το θεό ζητώντας βοήθεια. Ξαφνικά η εικόνα παγώνει κι ακούγεται από μακριά η φωνή του θεού. Μπα με θυμήθηκες, εσύ δεν είσαι που λες πως δεν υπάρχω, πως έχεις από μένα την απαίτηση να σε σώσω;
Απελπισμένος ο άνθρωπός μας λέει στο θεό: Τα παίρνω όλα πίσω υπάρχεις και παρα-υπάρχεις. Αλλά για να φύγει και η τελευταία αμφιβολία από το μυαλό μου, κάνε σε παρακαλώ αν μπορείς την αρκούδα χριστιανή!
Στη στιγμή η εικόνα ξεπαγώνει, η αρκούδα φέρνει τα μπροστινά της πόδια σε στάση προσευχής, σκύβει με ταπεινότητα το κεφάλι της και με ανθρώπινη φωνή ομολογεί. Σ’ ευχαριστώ θεέ μου για την τροφή που μου χάρισες και σήμερα!!!
Ηθικό συμπέρασμα: Μην αμφισβητείτε το σύστημα γιατί θα σας φάει η αρκούδα. Δ. Β.
Το σκεφτόμουνα το σαββατοκύριακο. Επειδή η Προοδευτική χάρη στον Καλαμίτση έχει την ‘’και’’ δική της καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδεται σε πανελλαδική εμβέλεια από την δημόσια ραδιοφωνία, και σ’ όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου, όλη τη βδομάδα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, (και είναι πολλοί που με ρωτάνε πότε είναι η εκπομπή του κι από ποια συχνότητα) από τώρα και στο εξής αυτό το γεγονός θα το υπογραμμίζουμε σε όσους μας επισκέπτονται στην δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας ως εξής:
Πρωινές χειρηλασίεςΓιάννης Καλαμίτσης, Κατερίνα Σερέτη 06:00 με 09:00 κάθε πρωί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, γιατί και η Προοδευτική είναι πάντοτε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων