Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/21/2008

Ενα ευχαριστω δεν φτανει

Εδώ και καιρό έχω πει ότι θ’ αναφερθούμε στα κατορθώματα της Proo digital, επιτεύγματα για τα οποία είστε κι εσείς υπαίτιοι φίλοι κι αδέρφια, που μας παρακολουθείτε, μας διαβάζετε, και μας στηρίζετε.
Επειδή αυτό που συνέβη το περασμένο σαββατοκύριακο ξεπερνάει κάθε δική μας προσδοκία, δεν μπορώ να μην το μοιραστώ μαζί σας.
Οι 532 επισκέπτες που μας επισκέφθηκαν το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής, συντρίβουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας, δείχνοντας όχι πόσο μετράμε εμείς αλλά η ίδια η Προοδευτική, που κάποιοι αρέσκονται ακόμη να την αντιμετωπίζουν σαν ομάδα ‘’Δ εθνικής’’.
Ξεκινήσαμε το blog για να κρατήσουμε το κεράκι του συλλόγου αναμμένο όταν όλοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένους. Εσείς το μετατρέψατε σε ‘’vissini portal-πύλη ενημέρωσης’’ που λειτουργεί κάθε στιγμή του 24ωρου, κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα, όλο το χρόνο.
Εσείς δημιουργήσατε την ‘’Διαδικτυακή Κοινότητα των όπου γης Προδευτικάνων’’, καθώς από τους 24.000 χιλιάδες χρήστες που μας έχουν επισκεφθεί μέχρι τώρα, πάνω από το 1/3 (8.700 χρήστες) προέρχεται (όσο απίστευτο κι αν ακούγεται) από το εξωτερικό!
Όλοι εσείς είστε που δίνετε αποστομωτική απάντηση σ’ όσους θέλουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να θεωρούμε το ‘’κλουβί’’ σπίτι μας, (και δεν αναφέρομαι επιλεκτικά στο δήμο Νικαίας), και οπλίζετε με τα φτερά του Φοίνικα όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την ομάδα μας, να φτερουγίσει στις κορφές που δικαιούται να φτάσει.
Βέβαια είστε και μπελάς και μάλιστα μεγάλος, γιατί μας εξωθείτε να βάζουμε τον πήχη των προσδοκιών μας όλο και ψηλότερα, προκειμένου να προσφέρουμε, έγκυρη, έγκαιρη, πλήρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση για ότι συμβαίνει γύρω από τον σύλλογο μας και όχι μόνο, πάντα με νηφαλιότητα αλλά και χωρίς να κρύβουμε τίποτα.
Αν και ερασιτέχνες φίλοι μου, τελικά γίναμε εραστη-τέχνες αυτής της μπελαλίδικης αλλά και τόσο γοητευτικής προσπάθειας που δείχνει ξεκάθαρα πλέον τι είδους ειδικό βάρος διαθέτει τούτος εδώ ο ιστορικός σύλλογος.
Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε ένα ευχαριστώ δεν φτάνει, για να αποτυπώσει τα αισθήματα που νοιώθουμε, κι εκείνο που θέλουμε από σας είναι να συνεχίσετε να μας διαβάζετε, να μας παρακολουθείτε και να μας διαδίδετε σ’ όσους ακόμα δεν μας γνωρίζουν.
Και δεν στεκόμαστε μόνο σ’ αυτό. Η ‘’porta-l’’ μας θα είναι πάντα ανοιχτή όχι μόνο για να καταθέσετε και τη δική σας γνώμη, αλλά και για όσους θα θέλατε να ξεκινήσετε μια συνεργασία μαζί μας, με κείμενα, φωτογραφίες, σκίτσα, καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές, αλλά και όποια άλλη φρέσκια ιδέα έχετε στο μυαλό.
Επειδή ότι έχει καταφέρει η διαδικτυακή Προοδευτική (όχι μόνο εμείς) γράφει πραγματικά ιστορία, κλείνουμε με μια συγκλονιστική αποκάλυψη.
Ο Φοίνικας αδέρφια όχι μόνο ξαναγεννιέται από τη στάχτη του, αλλά φυτρώνει κι εκεί που δεν τον σπέρνουνε (σε πείσμα όσων μας θεωρούνε τελειωμένους), σπάζοντας το σκληρό κέλυφος ακόμη και της πιο άνυδρης γης. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων