Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/10/2008

H ομάδα ξαναγίνεται μεγάλη

Θα αρχίσω με τα γνωστά. Η ομάδα μας είναι στο Περιφερειακό, δεν έχει πολύ δημοσιότητα από τα ΜΜΕ κλπ κλπ κλπ. Ένα μικρό όμως άρθρο, είναι αρκετό να γεμίσεις με περηφάνια ή και ικανοποίηση.

Αφορμή για το σημερινό μου άρθρο είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» στο φύλλο 164 (10/10/2008), σελίδα 24. Δυστυχώς το εν λόγω άρθρο είναι ανώνυμο, αλλά όπως και να ‘χει θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο που το έγραψε (όποιος κι αν είναι αυτός) για τα καλά του λόγια.

Το άρθρο του λοιπόν δεν είχε να κάνει με αγωνιστικά θέματα της ομάδας, αλλά αναφερόταν στην διοικητική οργάνωσή της. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι από το καλοκαίρι με τις προσπάθειες που γίνονται, η ομάδα ξαναγίνεται μεγάλη, ότι το οργανωτικό της επίπεδο έχει ξεφύγει παραπάνω από τα δεδομένα των άλλων ομάδων της κατηγορίας και ότι το νέο site της ομάδας συναγωνίζεται sites ομάδων της Super League!! Το άρθρο κλείνει με τη κίνηση της νέας διοίκησης για τη δημιουργία παιδικής εξέδρας (με δωρεάν είσοδο) για τους μικρούς φίλους της ομάδας μέχρι 15 ετών.

Το όλο άρθρο είναι δεν είναι 10-15 σειρές σε ένα μικρό πλαίσιο, αλλά είναι αρκετό για να δώσει ικανοποίηση σε όσους φίλους της ομάδας (και σε εμένα φυσικά). Είναι ωραίο όταν μία προσπάθεια αναγνωρίζεται ως άκρως θετική και μάλιστα στο ξεκίνημά της, μιας και η νέα διοίκηση δεν έχει κλείσει ούτε έξι μήνες «ζωής». Θυμήθηκα ένα άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στην εφημερίδα Sportime (αν θυμάμαι καλά) που μετά το διπλό στη Λεωφόρο, έγραψε για ξύπνημα ευχάριστων αναμνήσεων από την περίοδο που η ΠΡΟΟ μας ήταν στην Α’ Εθνική κατά την ίδρυσή της και τη δεκαετία του 60.

Εύχομαι να ακολουθήσουν ανάλογα δημοσιεύματα στο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και μάλιστα από αρκετές εφημερίδες ή άλλου τύπου Μ.Μ.Ε.

Μετά τιμής,
Δημήτρης Μπαντουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων