Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/29/2008

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ


Δεν ‘’έχει στεγνώσει το μελάνι’’ με το οποίο γράφαμε για την βοήθεια που προσφέρανε Προδευτικάνοι που συσπειρώνονται γύρω από το βυσσινί Προολεταριάτο, ώστε η τηλεόραση του ‘’902’’ να μεταδίδει τους αγώνες της ομάδας, και μας ήρθε και νέα ευχάριστη έκπληξη.
Στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας ‘’ΚΟΡΥΔ-αλλιώς’’ που εκδίδει η δημοτική κίνηση Κορυδαλλού ‘’ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ’’ γίνεται όχι μόνο αναφορά στο vissini blog, αλλά δημοσιεύεται και ανοιχτή προτροπή για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.
Η δημοτική κίνηση ‘’ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ’’ στηρίζεται από των Συνασπισμό και όλες τις συνιστώσες του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Αν λάβει κανείς υπ’ όψη του ότι στον Κορυδαλλό ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κερδίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά σε Πειραϊκό επίπεδο, και παραδοσιακά τα ποσοστά αυτά είναι 40 με 50% πάνω από τον εθνικό μέσο όρο, αυτή η απροκάλυπτη εκδήλωση προoδευτικάνικης αβροφροσύνης μόνο αμελητέα δεν μπορεί να θεωρηθεί, και φανερώνει πόσο βαθειά ριζωμένη είναι η ιδέα της Προοδευτικής στην τοπική κοινωνία.
Αδέρφια μας της διοίκησης: Σας πάμε, σας αγαπάμε, σας στηρίζουμε, και το μόνο που γυρεύουμε από σας, είναι να καταλάβετε αυτό που έχουμε κουραστεί να λέμε, και φαίνεται ξεκάθαρα και στην πράξη.
Πως η Προοδευτικάρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Δεν ταξινομείται, δεν κατατάσσεται, δεν συγκρίνεται. Η Προοδευτική δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά κοινωνία φιλάθλων.
Εκτός αν έχετε δει πολλές ελληνικές ομάδες, να διαθέτουν πέρα από την επίσημη ιστοσελίδα τρία ενεργά blog, και ταυτόχρονα αυτοδιοικητικούς φορείς αλλά και πολιτικούς χώρους, να στηρίζουν την ομάδα της γειτονιάς και της καρδιάς τους φόρα παρτίδα, όχι με πρόθεση να πάρουν αλλά να δώσουν, γιατί πιστεύουν ακλόνητα πως τούτη εδώ η ομάδα, είναι πέρα κι από αθλητικός σύλλογος, σημαντικός κοινωνικός θεσμός, για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων