Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/29/2008

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ


Από σήμερα το vissini blog, η ιστοσελίδα των Προδευτικάνων ξεκινάει μια νέα υπηρεσία, δίνοντας κάθε βδομάδα τα αποτελέσματα όλων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων.
Ψάχνοντας το διαδίκτυο με έκπληξη διαπιστώσαμε, πόσο απίστευτα φτωχές είναι οι πληροφορίες που αφορούν τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π.
Για να είμαστε δίκαιοι οφείλουμε να πούμε ότι η ένωση σηκώνει στην ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα της κάθε αγωνιστικής, αλλά με εντελώς λιτό τρόπο που περιορίζεται στην απλή καταγραφή των αποτελεσμάτων, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική.
Είναι εντυπωσιακό ότι 72 σύλλογοι και μερικές χιλιάδες άνθρωποι που κάθε σαββατοκύριακο δίνουν την μάχη της υπεράσπισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, βρίσκονται κυριολεκτικά στο περιθώριο του ενδιαφέροντος των κάθε λογής ‘’φορέων’’.
Κι αν υπολογίσει κανείς ότι σ’ όλη αυτή την δραστηριότητα περιλαμβάνονται και τα τμήματα υποδομής που αποτελούν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυριολεκτικά φυτοζωούν, τότε μπορούμε να μιλήσουμε απερίφραστα για τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Ξεκινάμε και πάμε. Το μονοπάτι θα μας δείξει το δρόμο. Σιγά σιγά και μπαίνοντας στο κλίμα, θα εμπλουτίζουμε τη θεματολογία μας σε σχέση με το κάθε τι που αφορά το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Θέλουμε ν’ αναδείξουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, να διεκδικήσουμε λύσεις, να πάψουμε να νοιώθουμε πως είμαστε σε καταστολή περιμένοντας να γίνει κάποιο θαύμα.
Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η Ε.Π.Σ.Π. είναι ιδρυτική ένωση της Ε.Π.Ο. η Προοδευτική από τα πρώτα σωματεία της ένωσης, και εδώ και 80 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στις δραστηριότητες της.
Πριν δώσουμε τα αποτελέσματα οφείλουμε για λόγους αρχής να μνημονεύσουμε την πηγή μας που είναι η εφημερίδα GOAL NEWS, και να βεβαιώσουμε πως το Πειραϊκό ποδόσφαιρο θα έχει τη δική του θέση στη διαδικτυακή μας κοινότητα, γιατί κι εμείς απ’ τη μεριά μας, και νοιώθουμε, και είμαστε κομμάτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων