Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/29/2008

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.


Είναι δεδομένο ότι σε διαδικτυακό επίπεδο τουλάχιστον δεν έχουμε απλά ανέβει κατηγορία, αλλά κυριολεκτικά έχουμε πηδήξει τάξεις. Αυτό δεν αντανακλάται μονάχα στην ευαρέσκεια που νοιώθουμε εισπράττοντας την θετική ανταπόκριση για την προσπάθεια μας, αλλά και στο ειδικό βάρος που έχει η Προοδευτική σαν σύλλογος, όσο και στο γεγονός ότι τα νούμερα φανερώνουν ξεκάθαρα πλέον, πως ''είμαστε και φαινόμαστε '' μια πραγματική κοινότητα φιλάθλων, των όπου γης Προδευτικάνων.
Από προχθές 27/10 έχουμε καταρίψει άλλα δύο ''ιστορικά φράγματα''. Αφ' ενός το φράγμα των 4.000 επισκεπτών σ' ένα μήμα, και αφ' ετέρου το φράγμα των 1.000 νέων επισκεπτών.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως ο μήνας τρέχει με μέσο όρο 150 επισκέπτες την ημέρα, και απ' αυτούς πάνω από το 25% είναι πρωτοεμφανιζόμενοι.
Δεν είναι μικρή υπόθεση ότι καθημερινά 40 χρήστες υπολογιστών , μας ανακαλύπτουν, μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας, και μαθαίνουν τι είναι και τι κάνει η Προοδευτική, τι είναι και τι κάνει το vissini blog.
Όμως πέρα από την εικονική πραγματικότητα μας νοιάζει και μας καίει η παρουσία των Προδευτικάνων στο γήπεδο.
Και παρ' ότι δεν είμαστε διοίκηση ώστε να έχουμε τον πρώτο λόγο, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι παιρνάει από το χέρι μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Έτσι ως το τέλος της εβδομάδας περμένουμε δύο νέα ρεκόρ. Την κατάριψη μεσοβδόμαδα του φράγματος των 4,500 επισκεπτών για το μήνα Οκτώβριο, και την Κυριακή το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα μπάσκετ της Προοδευτικής, με αφορμή το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ιωνκό.
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης να πούμε ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος στην Α εθνική Θρασύβουλος, σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας, έχει μέσο όρο προσέλευσης 850 θεατές, και η ομάδα μας που παίζει στο περιφερειακό, σε τρία παιχνίδια εκτός είχε στο πλάι της πάνω από 1500, (500 κατα μέσο όρο ανα παιχνίδι).
Για το διαδίκτυο δεν συζητάμε, καθώς σ' όλες τις Προδευτικάνικες ιστοσελίδες μαζί μπαίνουν τουλάχιστον 250 επισκέπτες καθημερινά.
Είναι δεδομένο πως ο κοιμισμένος γίγαντας ξυπνάει. Οι Προδευτικάνοι είναι πλέον ενεργοί και το δείχνουν. Και μπορεί κάποιοι να ενοχλούνται (κι ας μη το δείχνουν), αλλά δεν πειράζει θα τους περάσει. Έχουμε πολλά ρεκόρ να καταρίψουμε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων