Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/10/2008

Το περιβαλλον δεν ανηκει σε κανεναν!!

Ο Δήμος Κορυδαλλού κόβει τα ΠΕΥΚΑ (τεύχος Ι)

Το φιλικο μπλογκ korydallos.blogspot.com μας εστειλε το παρακατω κειμενο. Με λυπη μας διαπιστώνουμε συνεχως εγκληματα κατα του περιβαλλοντος στην περιοχη μας και οχι μονο. Γιατι?? Ο πλανητης ειναι δανεικός. Μας τον δάνεισαν οι επομενες γενιες. Τι θα αφησουμε πισω? .Λεφτα? Δεν εχουν τσέπες τα κουτια που συνήθως τα κουβαλανε τεσσερις. Δεν μαθαμε τιποτα απο τις τοσες καταστροφες που εμεις διαπραξαμε κατα του κοσμου μας? Οταν μπει ο χειμωνας θα πλημμυρίζουμε και θα κλαιμε για ανθρωπους και περιουσιες. Το καλοκαιρι θα ψηνόμαστε γιατι δεν θα εχουμε σκια. Και στο μελλον θα τρεχουμε να κρυφτουμε απο την μήνη των παιδιών. Θα μας καταριουνται που τους δωσαμε σκουπιδια και ερημια. Σκεφτητε..!!


Πέμπτη 9/10/2008 , συμβολή οδών Αγ. Γεωργίου και Κρήτης. Αριστερά η πρωινή φωτογραφία μας δείχνει τα πεύκα όπως υπήρχαν για δεκαετίες. Στην δεξιά φωτογραφία, το απόγευμα, βλέπουμε τι απέμεινε από τα πεύκα μετά το "ιδιαίτερο κλάδεμα" του Δήμου Κορυδαλλού.Γιατί κατακρεουργήσατε τα πεύκα; Κλάδεμα το λέτε εσείς αυτό; Αν, δήθεν, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα πεύκα γιατί κόψατε μόνο αυτά που βρίσκονται μπροστά ακριβώς από την συγκεκριμένη οικοδομή κι όχι άλλα ακόμη ψηλότερα πεύκα μπροστά από άλλες οικοδομές στον ίδιο δρόμο;Και τέλος για σήμερα, με αυτό το "ιδιαίτερο κλάδεμα" σε πόσο καιρό και πόσα από αυτά τα πεύκα θα ξεραθούν; Πόσες φορές έχετε ενεργήσει αντίστοιχα "ιδιαίτερα κλαδέματα" σε πεύκα και πόσα από αυτά ξεράθηκαν; Επιβίωσε κανένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων