Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/24/2008

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ

Η επίδοση της ιστοσελίδας των Προοδευτικάνων τον περασμένο μήνα αδέρφια ήταν η εξής: 3441 επισκέπτες, 6542 διαβασμένες σελίδες, 922 νέοι επισκέπτες.
Η επίδοση αυτή συνέτριβε την αμέσως προηγούμενη του περασμένου Ιουλίου που ήταν αντίστοιχα: 2487 επισκέπτες, 4883 διαβασμένες σελίδες, 522 νέοι επισκέπτες.
Μέχρι χθες 23/10 για τον τρέχοντα μήνα τα νούμερα ήταν τα ακόλουθα: 3512 επισκέπτες, 6676 διαβασμένες σελίδες, και 925 νέοι επισκέπτες, ρεκόρ που ξεπερνάει κάθε προηγούμενη επίδοση για όλες τις κατηγορίες μέτρησης που υπολογίζονται σε μηνιαίο επίπεδο, και προοιωνίζει ένα νέο εντυπωσιακό ρεκόρ για το σύνολο του Οκτωβρίου.
Χάρη σ' εσας αδέρφια είμαστε βέβαιοι πως μέσα στον τρέχοντα μήνα θα ξεπεράσουμε τους 4361 επισκέπτες (όση είναι σήμερα η χωρητικότητα του γηπέδου Νικαίας) και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχουμε το πρώτο sold out και σε πραγματικούς θεατές στο γήπεδο μας.
Επειδή τα νούμερα όχι απλά ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας αλλά είναι πλέον απόλυτα ανταγωνιστικά ακόμη και ιστοσελίδες ομάδων Α εθνικής, γίνεται φανερό ότι ο κοινός μας στόχος που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία, όχι μόνο δεν είναι ανέφικτος, αλλά και πρέπει να ολοκληρωθεί στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, γιατί το τι είναι και τι αντιπροσωπεύει η Προοδευτική με τη δική σας στήριξη Προδευτικάνοι όλου του κόσμου, δεν είναι πλέον θεωρία, αλλά αποτυπώνεται και στα εντυπωσιακά νούμερα που εσείς δημιουργείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων