Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/12/2008

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Προοδευτική δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, το ‘χουμε πει χίλιες φορές και θα το πούμε κι όσες ακόμα χρειάζεται μέχρι πρώτα απ’ όλα να το χωνέψουμε εμείς οι ίδιοι.
Οφείλουμε λοιπόν να πούμε ότι την ίδια ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα θα παίζει με στο Κερατσίνι, η ομάδα μπάσκετ θα δίνει τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο γήπεδο του τελευταίου.
Κρίμα που οι συνθήκες το ‘φεραν έτσι ώστε η ομάδα μας στην πρεμιέρα να μην έχει στήριξη από οπαδούς της, κι εδώ εγείρεται ένα πολύ μεγάλο θέμα που αφορά την επιλογή της κατάλληλης ώρας διεξαγωγής των αγώνων, έτσι ώστε τα παιχνίδια της κατηγορίας να μην διεξάγονται με θεατές τους πάγκους και μερικούς φίλους.
Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε, και για την ώρα περιοριζόμαστε στο να μεταφέρουμε στους παίκτες, το προπονητικό team, και τους διοικητικούς υπεύθυνους, τις ευχές όλων των Προδευτικάνων για την χρονιά που ξεκινάει, με την διαβεβαίωση πως στο επικοινωνιακό κομμάτι τουλάχιστον θα είμαστε κοντά στο τμήμα, όσο ποτέ άλλοτε δεν έγινε μέχρι σήμερα.
Και μια παράκληση. Πρώτοι γράψαμε για τα κολακευτικά σχόλια που κατέγραψε η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σε επίπεδο εντυπώσεων. Ωστόσο καλή ιστοσελίδα είναι η ζωντανή ιστοσελίδα.
Δεν είναι δυνατό να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να μην υπάρχει αναρτημένο το roster της ομάδας με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει για την ομάδα ποδοσφαίρου, (που κι εδώ λείπουν κάποιες φωτογραφίες παικτών) μαζί με χρηστικές πληροφορίες για να ενημερώνεται ο κόσμος.
Είμαστε περήφανοι που υπάρχει ήδη γύρω από την ομάδα μας ένα vissini network, που περιλαμβάνει εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα και τρία τουλάχιστον ενεργά blog, κι αφού και επικοινωνιακά έχουμε ήδη βάλει τον δείκτη πολύ ψηλά, οφείλουμε να δεσμευόμαστε κιόλας στην επίτευξη των αναμενόμενων αποτελεσμάτων.
Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Γράψαμε για τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ-ανδρών, γράψαμε για τα τμήματα υποδομής που ποδοσφαίρου που βρίσκονται σε πλήρη ενεργοποίηση, και συνεχίζουμε.
Η ομάδα μπάσκετ γυναικών, για το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ παίζει σήμερα το μεσημέρι στα Καμίνια του Πειραιά με τους Κυρίαρχους, ενώ η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται στην Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Τερψιθέας με την ομώνυμη ομάδα.
Το πρωτάθλημα γυναικών στο βόλλεϋ ξεκινάει στις 22/10. Σήμερα παίζουν φιλικό οι κορασίδες στο κλειστό του Κορυδαλλού, κι όπως μας έλεγε η έφορος της ομάδας κόντρα στις δυσκολίες έχουν ήδη μαζευτεί στις ακαδημίες του τμήματος 35 κορίτσια.
Πάρτε αδέρφια μια πρώτη ιδέα για το μέγεθος της κοινωνικής και αθλητικής αναφοράς της Προοδευτικής και σκεφτείτε ότι αν με όσες δυσκολίες περάσαμε, είμαστε σήμερα εδώ, που μπορούμε να φτάσουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αν βάλουμε πραγματικές βάσεις σε ότι κάνουμε.
Δυστυχώς με την επικοινωνιακή παράλυση που μας διέκρινε μέχρι σήμερα, καταφέραμε να επιτρέψουμε την υλοποίηση της παροιμίας: λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια.
Να επιδιώκουν οι κάθε λογής ‘’παράγοντες’’ να σαλαμοποιήσουν την ομάδα ποδοσφαίρου, και αντί να φτιάξουν ένα κλειστό γήπεδο μόνο για πετοσφαίριση σε μια πόλη με παράδοση 60 χρόνων στο άθλημα, να συζητάνε για γήπεδα τένις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κι εμείς να μην είμαστε σε θέση ούτε καν να διαμαρτυρηθούμε.
Γι’ αυτό επιδιώκουμε εκτός από την στήριξη όλων των τμημάτων υποδομής, την διενέργεια (επιτέλους) γενικής συνέλευσης ώστε να ξεκινήσουμε την μετατροπή του συλλόγου, σε σωματείο πολλών, πραγματικών, και ενεργών μελών, (κάτι που ενισχύει και το έργο της διοίκησης του συλλόγου) διαμορφώνοντας το πλαίσιο της Προοδευτικής του 21ου αιώνα.
Τελειώνοντας να πούμε πως αύριο το απόγευμα στις 16:00 η ομάδα παλαιμάχων της Προοδευτικής, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νικαίας την αντίστοιχη της ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι που θα γίνει στη μνήμη του αξέχαστου Γιώργου Δαδίτσου, Όσοι μπορείτε να παραβρεθείτε. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων