Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/10/2008

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

Παραθέτουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα, των ''μκρών'' της Προοδευτικής για το σαββατοκύρισκο που έρχεται, και έχει ως ακολούθως.
Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, η Προοδευτική παίζει με τον Φαληρικό στο γήπεδο Νικολαϊδη σάββατο στις 14:30.
Την Κυριακή στο γήπεδο του Ρουφ Πειραιώς και Χαμοστέρνας, οι ομάδες παίδων και παμπαίδων θα αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες του Φωστήρα. Έναρξη του πρώτου αγώνα στις 12:00.
Την ίδια ώρα οι ομάδες τζούνιορ του συλλόγου αγωνίζονται στα γήπεδα 5χ5 του Περάματος με αντίπαλο την Ολυμπιάδα. Μιλάμε για παιδιά γεννημένα 98-99 και 2001-02.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Κι επειδή όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι, να θυμίσουμε ότι για το γήπεδο του ΕΑΚ που θα έπρεπε να είναι έτοιμο εδώ κι ένα μήνα, και δεν έχει περαδοθεί ακόμα, δεν φταίει η Προοδευτική.
Για το τριτοκοσμικό γήπεδο του ασύλου που ''θα' αλλάξει φορά'' και θα εκσυγχρονιστεί, ώστε να καταστεί κατάλληλο για χρήση και δεν γίνεται τίποτα, δεν φταίει η Προοδευτική.
Για το ''Ολυμπιακό'' αθλητικό κέντρο των λατομείων με τα πολλά γήπεδα, που ήμουνα νιος και γέρασα περιμένοντας να τελειώσει και έχει τελματώσει, δεν φταίει η Προοδευτική.
Τα λέμε όλα αυτά, γιατί ξαναβγήκε στη φόρα το περίφημο συμμετοχικό πρόγραμμα του δήμου Κορυδαλλού, που ως συνήθως η υλοποίηση του θα παραμείνει στο επίπεδο της μαρκίζας, και των αδιαπραγμάτευτων ''δεσμεύσεων'', και για να ξαναθυμήσουμε ότι από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να διεκδικούμε, μέχρι τη στιγμή που όλα τα τμήματα της Προοδευτικής θα χρησιμοποιούν χώρους που εγγυώνται επαρκείς και αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης, γιατί οι νέοι και οι νέες που τα στελεχώνουν, εκτός από αθλητές της Προοδευτικής είναι και πολίτες της τοπικής κοινωνίας, που οι οικογένειες τους ζουν εδώ, και πληρώνουν φόρους.
Τελειώνοντας να θυμίσω ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση του ''συμμετοχικού προϋπολογισμού'' για τον αθλητισμό πέρυσι δεν έγινε, και ότι στην ερώτηση που θέσαμε στους επισκέπτες του blog πως βλέπετε την στήριξη που πρόσφερε ο δήμος Κορυδαλλού στην Προοδευτική από τότε που θυμάστε τον εαυτό σας, (για να μην κατηγορηθούμε για στημένες ερωτήσεις κατά του σημερινού δημάρχου) οι απαντήσεις που δώσατε όσοι συμμετείχατε, ήταν οι ακόλουθες:
Ένας στους 2 τη θεωρεί ανύπαρκτη, ενας στους 5 ελάχιστη, ένας στους 20 ανεπαρκή, και συνολικά τρεις 4, την θεωρούν κάτω του μετρίου.
Ένας στους 11 την θεωρεί την θεωρεί μέτρια, ένας στους 20 σημαντική, και μόνο ένας στους 12 τη μεγαλύτερη δυνατή. Συνολικά μόνο ένας στους 4 τη θεωρεί άνω του μετρίου.
Πριν μπούνε οι παράγοντες του δήμου στη λογική ''εμείς που'', ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό πιστεύει ο κόσμος κι ο καθένας ας το κατανοήσει όπως νομίζει.
Αυτά για την ώρα και συνεχίζουμε. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων