Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/09/2008

ΔΑ λα ΪΛΑ μα Κ η Σ, α ΤΑ κ ΤΟΥΛΗΣ, και η φωλιά του ΚΟΥΚ οδημ ΟΥ.

Το ‘πε και το ‘κανε ο πρωθυπουργός της χώρας. Όποιος σηκώσει μπαϊράκι κόντρα στην επίσημη γραμμή, σουτ κι έξω από το μαντρί.
Την είπε ο βουλευτής Δράμας για Ρουσσόπουλο και Αγγέλου, η δαμόκλεια σπάθη βγήκε με τη μία από το θηκάρι, και τέζα ο καμπούρης. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, να τον και πάλι στο μαντρί. Ας όψεται η καταραμένη η οιωνοσκοπία.
Ποιος σας είπε ότι με το συγκεκριμένο άθλημα ασχολούνται μονάχα οι περήφανες ελληνίδες που παρακολουθούν ανελλειπώς τα πρωϊνάδικα, για να πληροφορηθούν πότε έχει θετική συναστρία που ανεβάζει την ερωτική λίμπιντο, για να κάτσουνε στον νόμιμο ή παράνομο σύντροφο τους.
Κουκιά φάγατε και κουκιά μαρτυράτε, όσοι νομίζετε πως οι πολιτικοί δεν καταπιάνονται με τέτοια πράγματα. Αρχαίο αλκολίκι η οιωνοσκοπία, και από τότε τρέχανε στις Πυθίες και τα μαντεία, προτού αποφασίσουνε να βγάλουνε τα μάτια τους με πολέμους και άλλα ζοφερά.
Τα κουκιά μερικούς ανθρώπους τους πειράζουνε πολύ. Μέχρι και να πεθάνουνε μπορεί, άμα τα φάνε. Ρίξανε λοιπόν οι σύγχρονοι οιωνοσκόποι τα κουκιά, (επικοινωνιολόγους και image makers τους λένε), και είδανε ότι τα κουκιά δε βγαίνανε. Χώρια που άμα πηγαίνανε σε πρόωρες εκλογές μπορεί να παθαίνανε, ότι παθαίνουνε όσοι είναι αλλεργικοί στο συμπαθές όσπριο, κι ας λέγανε υπερήφανα πως εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
Στο κάτω κάτω της γραφής, σιγά τα λάχανα που την ξεφούρνισε για τον Ρουσσόπουλο; Δηλαδή άμα ένας βάζελος πει ότι δεν κάνει ο Τεν Κάτε, θα του πάρουνε πίσω το διαρκείας επειδή έρχεται κόντρα στην επίσημη γραμμή των πολυμετόχων;
Βγάζει μάτια ότι το κόμμα δεν παίζει μπάλα αυτή την περίοδο, κι αυτό είναι κάτι που το βλέπουν όλοι. Και τι έγινε ρε μόρτες, που το σχολίασε ο γενειοφόρος βουλευτής;
Στη νέα μεταγραφική περίοδο (τις εκλογές δηλαδή) είναι σίγουρο ο koouts-πρωθυπουργός θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ. Όμως τώρα εκτός περιόδου, τι μπορεί να κάνει; Αυτούς έχει, μ’ αυτούς θα παίξει. Οι δημοσιογράφοι φταίνε που τονε ρωτήσανε, και θέλουνε να χώνουνε τη μύτη τους παντού. Αμάν πια.
Ευτυχώς πάντως που υπάρχουνε ηρωϊδες σαν τη Μπεζεντάκου που αγανακτισμένη από την αδικία, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και του … (έβγαλε ‘’από’’ τα μάτια) … την τσίμπλα , και επειδή ότι συζητείται … εντός οργάνου … νομιμοποιείται αυτόματα, αποκαταστάθηκε επιτέλους η δικαιοσύνη.
Ποιος σας είπε ότι σ’ αυτή την ωραία χώρα, η πολιτική ασκείται σε επίπεδο ριάλιτι, σαν κι αυτά από τα οποία ξεκίνησε την καριέρα της η γνωστή αϊδός.
Όχι βέβαια. Εδώ η πολιτική μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, όχι όμως σαν αυτές τις μικρού και μεγάλου μήκους που προβάλλονται στα φεστιβάλ Δράμας και Θεσσαλονίκης, που διεξάγονται τώρα που αρχίζει και χειμωνιάζει, αλλά σαν κι αυτές που προβάλλονται στα φεστιβάλ cult ταινιών (γίνονται και τέτοια στη χώρα μας) με ευφάνταστους τίτλους όπως: ‘’Το ΜΑΝ τ ΩΛΗ νο του βουλευτή Αργολίδας’’, και ‘’η φωλιά του ΚΟΥΚ οδημ ΟΥ’’. Χαίρετε. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων