Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/08/2008

ΧΙΤΛΕΡ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ‘ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!’

Το παρακατω κειμενο προερχεται απο ενα μπλογκ που παρακολουθω εδω και πολυ καιρο. Συμφωνω και διαφωνω με πολλα απο τα αρθα του.Σας το προτεινω για διαβασμα και προβληματισμο.

Το κειμενο που ακολουθει μου εκανε τρομερη εντυπωση. Ειναι μια επιστολη του Αγιου Ορους στον Χιτλερ. Ζηταει την προστασια του απο τα στρατευματα κατοχης. Ετσι οπως κανονιζαν τις δουλειες τους επι βυζαντιου και τουρκοκρατιας ετσι εκαναν και επι γερμανικης κατοχης και χουντας. Μην ξεχναμε οτι η εκλλησια καταδικασε την επανασταση του 1821 και έπειτα τα εκαναν πλακακια με του κοτζαμπάσηδες και του μεγαλους γαιοκτήμονες κλεβοντας γη απο την ελευθερη Ελλαδα. (Σας θυμιζει κατι?)Με ολα αυτα που μαζευαν χρονια εγιναν παμπλουτοι ενω ο λαος πειναει και αγωνιζεται. Διαβαστε και προβληματιστείτε... Εν μεσω κρισης, ανεργιας και φτωχειας οι ανθρωποι του Θεου πλουτιζαν και πλουτιζουν ακομα... Ως ποτε?


Αναρτήθηκε:

Περισσότερα στο:

autenergos.blogspot.com

ΕυχαριστώΣυνταρακτικό! Απάνθρωπο!

Να πως διαχρονικά ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ συμπορεύεται με τα πλέον απάνθρωπα καθεστώτα σε βάρος των λαών.

Να με τι μέσα δημιουργεί αμύθητη περιουσία για να εκμεταλλεύεται τους λαούς!

Τελευταίο παράδειγμα

με Αδ. ΧΙΤΛΕΡ!

Την ώρα που οι λαοί πολεμούσαν, στέναζαν, σφαγιάζονταν και γίνονταν σαπούνι στα κρεματόρια, το ‘Άγιο Όρος’ τον ικέτευε να τεθεί υπό την προστασία του.Αλήθεια, πόσοι Δεσποτάδες

έπραξαν το ίδιο;Και μια ερώτηση: Όταν ο Χίτλερ τους ζητούσε να… υποδείξουν που και ποιοι είναι Εβραίοι ή Αντάρτες, τι έπρατταν ως… προστατευόμενοι;Παρακάτω αναρτούμε την κοινή επιστολή όλων των μονών του ‘Αγιου Όρους προς τον Χίτλερ, σταλμένη από τον κ. Οδυσσέα Επικουρίδη:«Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941

Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.

Εξοχότατε,

Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών καί Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Άθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν' απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα καί παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν καί κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι καί αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς καί Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας καί διαδόχους τούτων.

Το Άγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μέν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δέ αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών καί Κυριάρχων Μονών καί πολιτειακώς υπαγομένων υπό την προστασίαν καί κηδεμονίαν των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων καί των διαδόχων Αυτών.

Το Αυτονομιακόν τούτο πολίτευμα περιεθριγκώθη δι' αλλεπαλλήλων τυπικών καί Χρυσοβούλων των ιδρυτών καί ευεργετών των Ιερών μονών Βυζαντινών Αυτοκρατόρων Βασιλείου του Μακεδόνος(882), Ιωάννου Τσιμισκή(972), Κωνσταντίνου Μονομάχου(1046), Στεφάνου Δουσάν(1346) καί άλλων Σλαύων, Ουγγροβλάχων Ηγεμόνων καί των μετέπειτα Σουλτανικών Φιρμανίων τελευταίως δε υπό του Καταστατικού Χάρτου του 1926, ούτινος δύο αντίτυπα εσωκλείομεν.

Το ουτωσί καθιερωθέν προνομιακόν καί αυτοδιοίκητον καθεστώς του Ιερού τούτου Τόπου, αποτελέσαν αντικείμενον συζητήσεων καί επικυρώσεων διαφόρων διεθνών συνθηκών περιεθριγκώθη τέλος, διά του 62ου άρθρου της Βερολινείου συνθήκης του έτους 1878, έχοντος ούτω, οι μοναχοί του Όρους Άθω οθενδήποτε καί αν κατάγωνται θα διατηρήσωσι τά κτήματα καί τα πρότερα αυτών δικαιώματα καί θ' απολαύωσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων καί προνομίων.

Των εν Αγίω Όρει ενασκουμένων Μοναχών, ανεξαρτήτως τόπου προελεύσεως καί Εθνικότητος, σκοπός καί αποστολή καθ' όλον τον υπερχιλιετή βίον του Αγίου Όρους, υπήρξεν η διατήρησις, προαγωγή καί εξασφάλισις των Ιερών αυτού σκηνωμάτων, η διά της ακαταπονήτου φιλεργίας των εν αυτώ ενασκουμένων μοναχών καλλιέργεια της τε εκκλησιαστικής καί κλασσικής φιλολογίας καί καλλιτεχνίας, ο ασκητικός βίος καί η διηνεκής προσευχή υπέρ του σύμπαντος κόσμου.

Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Όρει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς καί εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν καί την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν καί ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν καί κηδεμονίαν Αυτής.

Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων καί Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής καί καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση (=παρέχει πλουσιοπάροχα!!!) τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν καί μακροημέρευσιν επ' αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους.

Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως (βαθυσέβαστος= Αυτός που αξίζει μέγιστο σεβασμό)».

Πηγή: Ιστορικόν Διπλωματικόν Αρχείον του Υπουργείου Εξωτερικών.Στειλτε και σεις αποψεις, αρθρα, φωτογραφιες κτλ για οτι θεμα θελετε. Ο οπαδος ειναι πολιτης αυτης της χωρας και πανω απο ολα ανθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων