Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

10/01/2008

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

αΤΑκΤΟΥΛΗΣ και ΔΑλαΙΛΑμαΚΗΣ
Μια παροιμία λέει, πως όταν μαλώνουνε οι ελέφαντες την πληρώνει το χορτάρι. Και με την κυβέρνηση μας έτσι γίνεται. Τον Τατούλη περιμένανε ν' ανοίξει την πόρτα της εξόδου, και μας προέκυψε ο Δαϊλάκης.
Τι έκανε ο βουλευτής Δράμας; Είπε στο EXTRA CHANNEL, ότι πρέπει να φύγουνε από τη θέση τους Ρουσσόπουλος και Αγγέλου, και τον διαγράψανε.
Όταν Μανώλης και Μιχαλολιάκος περνάνε γεννεές 14 τον Αλογοσκούφη δεν τρέχει κάστανο, ούτε όποτε τα χώνει ο Γιαννόπουλος, ούτε όταν τους τα ρίχνει ο Πολύδωρας, για τον εσμό των golden boys που λυμαίνεται το κράτος.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι για τη μεγάλη κομπίνα με το Βατοπαίδι, που υποχρέωσε τον κο Ρουσσόπουλο να δημοσιοποιήσει το όποιο πόθεν έσχες διαθέτει, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απέναντι ακόμα και βάση του κόμματος του, που βοά από αγανάκτηση.
Δεν ξέρουμε σε τι θεό πιστεύει ο κος Δαιλάκης. Το να διαθέτεις όμως την βουλευτική μερσεντές για να μεταφέρεις παιδάκια στο σχολείο από τα χωριά της Δράμας μέσ' το χειμώνα και το ψωφόκρυο, και να σώνεις τα σπίτια φτωχών ανθρώπων προτου βγούνε στο σφυρί, σαν αίσθηση κοινωνικής μεταρύθμισης, δεν έχει καμιά σχέση με τις λοβιτούρες των πάσης φύσεως αθεόφοβων, με ή χωρίς ράσο.
Την ώρα που χαλάει ο κόσμος, εγκλωβισμένος στη δίνη μιας απίστευτης διεθνούς κρίσης, το χαβαδάκι των εγχώριων ΜΜΕ έχει να κάνει με το γάμο της κας Ντενίση, και το αν ο κος ΔΑλαΙΛΑμακΗΣ, θα απαρνηθεί η όχι τη βουλευτική του ιδιότητα.
Μ' άλλα λόγια, εδώ ο κόσμος χάνεται, και η ... Μιμή ... παντρεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων