Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

9/09/2008

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΕΔΩ

Οι απίστευτες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Βασίλης από τον κυριακάτικο αγώνα με την Πεύκη, δίνουν με τον πιο αδιαπραγμάτευτο τρόπο το στίγμα της χρονιάς που έρχεται. Η ομάδα έπαιξε, έχασε και πλήρωσε. Όμως τα άσχημα περάσανε. Η δρομολόγηση της επανόδου στις κορυφαίες κατηγορίες ξεκίνησε ήδη.

Όπως και να το κάνουμε αδέρφια η Προοδευτική δεν έχει καμιά δουλειά να αγωνίζεται σε κατηγορίες με γήπεδα σαν το προχθεσινό, που κάνουν το κλουβί να μοιάζει με το Μαρακανά. Ο κόσμος πρέπει να ‘ναι εκείνος που θα χτυπήσει κέντρο στον στόχο που έχει βάλει η ομάδα, που θα δείξει και θ’ ανοίξει τον δρόμο για την κορυφή, βροντοφωνάζοντας σε κάθε κατεύθυνση ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΕΔΩ.

Διάβαζα σε κυριακάτικη αθλητική εφημερίδα για το δραματικό χάλι που παρουσιάζουν εννιά στα δέκα γήπεδα της χώρας. Ο Βαλβέρδε ζήτησε φιλικό σε γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο για εξοικείωση με συνθήκες που ενδεχόμενα να βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Όμως ότι συνάντησαν στην Νεάπολη τους προκάλεσε σοκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι του Ιωνικού τα φόρτωσαν όλα στο δήμο Νικαίας. Στο γήπεδο της Καλαμαριάς δεν βρίσκανε μπάλα από τις λακκούβες. Στο γήπεδο Ζωγράφου ο Πανιώνιος πήγε είδε και απήλθε, και το προγραμματισμένο φιλικό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Σημειώστε ότι μιλάμε για γήπεδα Β εθνικής.

Για να καταλάβετε πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχυς στην Προοδευτική, αξίζει να τονίσουμε τρία πράγματα. Ο χλοοτάπητας επισκευάζεται με έξοδα της διοίκησης, και θα είναι έτοιμος για χρήση στο τέλος του μήνα.

Η ομάδα προπονείται καθημερινά όχι πλέον στο γήπεδο Γρηγορίου στη Νίκαια, αλλά στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά εκεί που προετοιμάζονται και οι εθνικές μας ομάδες επιβεβαιώνοντας αυτό που είχαμε γράψει προ καιρού ότι αναζητείται γήπεδο με φυσικό χόρτο για τον σκοπό αυτό.

Τέλος η διοίκηση δίνει προσωπικά το παρόν ακόμα και σε γήπεδα σαν της Πεύκης. Εμείς απλά θυμίζουμε ότι τα διαρκείας κυκλοφόρησαν. Αδέρφια κάντε ότι πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων