Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

9/04/2008

Ως πότε στον Κορυδαλλό;

Σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 16:50 περίπου διεξήχθη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Κορυδαλλό και το όρος Αιγάλεω. Με τη συνδρομή του Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ και πολλών οχημάτων στήθηκαν μπλόκα στο βουνό και σε δρόμους. Έγίναν πάμπολλοι έλεγχοι σε κάθε διάβαση, ενώ το ελικόπτερο συνέχιζε σε χαμηλό ύψος να χτενίζει την περιοχή.Άξιο αναφοράς (τυχαίο ή μη) είναι ότι ακριβώς πριν την έναρξη και ως την λήξη της επιχείρησης υπήρξε διακοπή ρευματοδότητσης (μας χάλασε κι ένα pc) της περιοχής!!!

Ζητάμε να μάθουμε τι συμβαίνει στην γειτονιά μας, στην αυλή μας, στο σπίτι μας. Οι κάτοικοι στον Κορυδαλλό έχουμε βιώσει δεκάδες αποδράσεις και εξεγέρσεις ως τώρα παράλληλα με όσους κινδύνους και συνέπειες συνεπάγεται αυτό.

Ας γνωρίζουμε τουλάχιστον πότε και πόσο κινδυνεύουμε όσο ζούμε με τις φυλακές στην καρδιά μιας πόλης με 120.000 κατοίκους. Ας μας ενημερώσει κάποιος . . .

απο korydallos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων