Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

9/21/2008

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Το κύπελλο Πειραιά αδέρφια δεν αφορά μόνο την Προοδευτική, αλλά και άλλες έξι πειραϊκές ομάδες που θα βρούμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα.
Χθες λοιπόν αγωνίστηκαν για το κύπελλο η ομάδα του Μοσχάτου που νίκησε ‘’εκτός έδρας’’ στο γήπεδο του Ρέντη τον Πειραϊκό με 3-1, σκορ ημιχρόνου 1-0 υπέρ του Μοσχάτου. Στο 64 το σκορ ήταν ήδη 3-0, και μετά οι νικητές περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι.
‘’Εκτός έδρας’’ νίκησε και η Αμφιάλη την ΑΕΚΤ με 4-0, σκορ ημιχρόνου 2-0. Σήμερα παίζουν Φαληρικός-Περαμαϊκός στις 16:00 στο Π. Νικολαϊδης, ΑΕ. Περάματος-ΑΕ. Αίγινας στις 15:00 στο γήπεδο Περάματος, Κερατσίνι- ΑΟ Κορυδαλλού την ίδια ώρα στο Παν Σαλπέας, και Σαρωνικός Πανιώνιος- Κερατσινίου στις 16:00 στην Αίγινα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αύριο το βράδυ στις 20:30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ μετά την κλήρωση των Πειραϊκών πρωταθλημάτων, γίνεται η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομάδων του εφηβικού σε ομίλους ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 4/10.
Τα σωματεία μπορούν να καταθέτουν την δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 25/9. και στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που γεννήθηκαν μεταξύ 1991 και 1993.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων