Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

9/19/2008

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Τα ψέμματα τελειώσανε. Αύριο Σάββατο 20/9 ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος. Στο γήπεδο Γρηγορίου η Προοδευτική δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Προφήτη Ηλία, σε αγώνα κυπέλλου που θα ξεκινήσει στις 16:00.
Μπορεί να μην είναι το παιχνίδι της χρονιάς αλλά δεν παύει να έχει την σημασία του, καθώς είναι μια πρόβα τζενεράλε πριν από το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε μια εβδομάδα.
Μ΄ αυτή την έννοια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουμε την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και να δείξουμε σε παίχτες και διοίκηση πως είμαστε και 'μεις εδώ.
Από την πλευρά μας σαν blog αφού ευχηθούμε από καρδιάς καλή χρονιά, βεβαιώνουμε για μια ακόμα φορά την απόλυτη στήριξη μας στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ξαναγυρίσει η ομάδα εκεί που της αξίζει.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μην ξεχνάτε τα διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων