Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

9/03/2008

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 - 2

http://keratsinifans.blogspot.com/

Η Προοδευτική αντιμετώπισε την Δοξα βύρωνα στο γήπεδο του βύρωνα νικόντας την Δόξα με 2 - 1. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί... αλλά στο 2 ημίχρονο η ομάδα έπαιζε από τι φένετε με την βασική εντεκάδα Τάτσης, Θέος, Κουβάτσος, Βογιατζής, Πέρρος, Γατζούδης κτλ. μετά από ένα δεκάλεπτο έκανε 2 αλλαγές. η ομάδα έπαιξε πολύ καλά η αμυνά αυτήν την φορά έκανε ελάχιστα λάθη. παρα το τι ήταν Φιλικό παίξανε και οι δύο ομάδες σκληρά η Προοδευτική όμως στα τελευταία 20 λεπτά ανέβασε στροφές και παρά το 1 - 0 εις βάρος της κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κουβάτσο κα μετά απο κάποια λεπτά με τον Ροδίτη(δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτός ο παίκτης) η δόξα αντέδρασε όμως μετά από μία ωραία φάση η μπάλα βρήκε στο Γ του τέρματος.

Απο αυτό το παιχνίδι μόνο πολλά θετικά μπορούμε να πάρουμε και ελάχιστα αρνητικά!
Αν η ομάδα δεθεί περισσότερο και όταν ολοκληρωθεί η προετιμασία το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απολάυσουμε μία αρκετά καλή Προοδευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων