Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/27/2008

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΤ’’Ρ’’ΟΠΑΣΤο αλιεύσαμε από τη στήλη βηματοδότης του κυριακάτικου Βήματος. Το αναμεταδίδουμε χωρίς σχόλια, κι ας είμαστε μικρό blog να δείτε τι λαγούς θα βγάλουμε από το καπέλο αναμεταδίδοντας απλά, ότι έχουν γράψει μεγάλες ελληνικές εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης, για το κουβάρι της ολυμπιακής ντ’’ρ’’όπας και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο ολυμπιακό ‘’ιδεώδες’’.
Σχόλια που κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλάκι σφυρίζοντας αδιάφορα, ξεχνώντας ότι ο googlης είναι μαρτυριάρης και δεν ξεχνάει τίποτα. Κι όταν τα κείμενα μπούνε στη σωστή σειρά προκύπτει του λόγου το αληθές.
Το κείμενο που ακολουθεί είναι φυσική συνέχεια αυτού που μεταδώσαμε προχθές, και έπεται και συνέχεια. Διαβάστε το και τα σχόλια δικά σας.
* «Ψυχοπονιάρικη» για την κυρία Φανή Χαλκιά ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε από το Πεκίνο ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης σχετικά με την ντόπα της ελληνίδας πρωταθλήτριας. Για όσους απορούν για τον τόνο της δήλωσης «τη Φανή την αγαπώ, αλλά όταν δίνεις το δικαίωμα πληρώνεις», πρέπει να πούμε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η Χαλκιά ντοπαριζόταν. Αυτό τουλάχιστον εξομολογούνταν σε φίλους του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Φανή τον... πούλησε. Γιατί λίγες εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς, όταν τον είχε επισκεφθεί η Χαλκιά ως πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) για να ζητήσει να επανεξεταστεί ο νόμος για την περικοπή των προνομίων στους πρωταθλητές, ο «Ξανθός» της είχε μεταφέρει την αγωνία του μήπως υπάρξει κανένα κρούσμα ντόπινγκ και η Φανή τον καθησύχαζε. Κοιμόταν λοιπόν ήσυχος, αλλά όπως αποδείχθηκε με τα... τσαρούχια. Παρεμπιπτόντως, η κυρία Χαλκιά θα εξακολουθήσει να είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Γιατί όχι; Εδώ παραμένει μέλος του ΔΣ του ίδιου συνδέσμου ο κ. Λάμπρος Παπακώστας, που είναι τιμωρημένος (για χρήση κοκαΐνης) με 5ετή στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας! Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων