Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/02/2008

Πρωτο Φιλικο στην Ναουσα

Παιδιά η Προοδευτικάρα έπαιξε το πρώτο της φιλικό στα Τρία Πέντε Πηγάδια κόντρα στο Διαγόρα. Χάσαμε 1-0 αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Αλλωστε οι Ροδίτες ανέβηκαν φέτος Β΄εθνική και έκαναν πολύ καλές μεταγραφές. Στα σάιτ έκαναν λόγο για δυνατή Προοδευτική και ειδικά τα ροδίτικα λένε για μια πολύ καλή ομάδα που δυσκόλεψε το Διαγόρα. Πιστεύω πως ήταν άκρως ενθαρρυντικό το πρώτο τεστ.

αρθρο του santa sofia απο nogateforum.com

Από novasports

Ο Διαγόρας νίκησε 1-0 την Προοδευτική

Από το φιλικό του Διαγόρα με την Προοδευτική Πολύ καλή εικόνα αποκόμισε η τεχνική ηγεσία αλλά και όσοι βρέθηκαν στην Κουτσούφλιανη για να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Διαγόρα, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 της Προοδευτικής.

Στο 16΄σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Μιλόσκοβιτς σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, ο Μητρογιάννης απέκρουσε ασθενώς κι ο επερχόμενος Σπάρταλης με κοντινό πλασε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.Δεν αγωνίστηκε φυσικά ο εγχειρισμένος Σαπάνης που συνεχίζει τη θεραπεία, ενώ προληπτικά δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Ματσέι Μπικόφσκι, Ιβάν Ρούσεφ και Τάσος Τριανταφυλλου.

Διαγόρας: πρώτο ημίχρονο: Βελλίδης (35' Κεφάλας), Αθανασίου, Χρήστου, Τζανής, Πουλόπουλος, Τσιατσιος, Μπακομήτρος, Σπάρταλης, Μιλόσκοβιτς, Κορακάκης Καρακατσάνης.
δεύτερο ημίχρονο: Κεφάλας (70' Δαύκος), Πεταυράκης, Δανάς, Σαλαμαστράκης, Δήμου, Αρχοντούλης, Κοσκινιάτης, Κωσταντινίδης, Μπιλιάς, Κορακάκης, Σπάρταλης (70' Καρακατσάνης).

Προοδευτική: Μητρογιάννης, Τζιόντης, Παπαδημητρίου, Διαμαντάκης, Γαντζούδης, Λαζάρου, Χόρτσας, Πέρρος, Τσιώλης, Μπαλής, Χατζηγεωργαλής. Έπαιξαν και οι Μηλιώνης, Αρκουμάνης, Παπαϊωαννου, Μαλισιόβας, Τουμάσης, Πριζινίδης, Μιχαήλ, Κουβάτσος, Μακρυωνίτης, Παντελίδης, Σαλαπάτας, Ζαφειρατος, Ταμπουράκης, Χόρτσας Δ., Γιαννουκάρης, Βογιατζής.


Aπό contra.gr

Πολύ καλή εικόνα αποκόμισε η τεχνική ηγεσία αλλά και όσοι βρέθηκαν στην Κουτσούφλιανη για να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Διαγόρα.

Οι κυανέρυθροι τουλάχιστον στο α΄μερος έδειξαν πολύ καλά στοιχεία αλλά και πώς είναι σε πολύ καλό δρόμο σε ότι αφορά την προετοιμασία τους. Νίκησαν, με γκολ του Σπάρταλη, 1-0 την δυνατή Προοδευτική με το πρώτο δείγμα να είναι θετικό σε ότι αφορά την πορεία της προετοιμασίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαντάκης από τον Σύνδεσμο της Ημαθίας

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Βελλίδης (35΄Κεφάλας), Αθανασίου, Χρήστου, Τζανής, Πουλόπουλος, Τσιατσιος, Μπακομήτρος, Σπάρταλης, Μιλόσκοβιτς, Κορακάκης Καρακατσάνης.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κεφάλας (70΄Δαυκος), Πεταυράκης, Δανάς, Σαλαμαστράκης, Δήμου, Αρχοντούλης, Κοσκινιάτης, Κωσταντινίδης, Μπιλιάς, Κορακάκης , Σπάρταλης ( 70΄Καρακατσάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων