Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/28/2008

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2-2

Πριν από μερικές μέρες το περιεχόμενο της γκρίνιας είχε να κάνει με το γεγονός πως η ομάδα και έχανε στα φιλικά, και δίχτυα δεν έβρισκε. Μετά το μότο άλλαξε. Αμυντικό πρόβλημα, που πάμε;
Αδέρφια χαλαρώστε. Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και δοκιμών, για μια ομάδα που στήνεται από την αρχή, και σ’ αυτό το χρονικό σημείο τα λάθη επιτρέπονται, αρκεί να γίνονται μάθημα και αφορμή βελτίωσης.
Στα 4 τελευταία φιλικά, με Ρουφ 3-3, Δόξα Βύρωνα 1-2, Άγιο Ιερόθεο 4-3, Ακράτητο 2-2, η ομάδα έβαλε 10 γκολ και δέχθηκε 9. Θεωρητικά ισχύουνε τα πάντα. Και επιθετική βελτίωση, και αμυντικό πρόβλημα.
Εκείνο που κανείς δεν σχολίασε, είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα ζητάει αποτέλεσμα και τελικά το παίρνει. Παίζοντας μόνο εκτός έδρας, σε διαφορετικό γήπεδο κάθε φορά, και με αξιόμαχους αντιπάλους.
Μόνο μια ήττα σε 4 παιχνίδια παίζοντας πάντα δυνατά και ψυχωμένα. Η ομάδα άρχισε να στέλνει σε πολλούς αποδέκτες το μήνυμα της. Πάμε γι’ άνοδο. Στοιχείο απαραίτητο για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος.
Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουμε ακόμη μπροστά μας δυο γεμάτες βδομάδες. Είναι προφανές πως από ‘δω και πέρα το βάρος πέφτει στο μοντάρισμα της ομάδας που θα κατέβει στα επίσημα παιχνίδια.
Μια αμερικάνικη ατάκα λέει: Ότι το πάρτυ ποτέ δεν τελειώνει, αν δεν βγει να τραγουδήσει η χοντρή. Τι τραγούδι θα μας πει είναι στο χέρι μας να το διαλέξουμε εμείς. Είπαμε πως η φετινή χρονιά είναι πρώτα απ’ όλα υπόθεση του κόσμου της ομάδας. Μην το ξεχνάτε.
Vissini blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων