Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/17/2008

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!! και κατι ακομα.....


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τα τελευταία νέα μας λένε ότι σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο Δημαρχείο της Νίκαιας θα γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Προοδευτικής για το φλέγον θέμα του γηπεδικού και από τις σημερινές αποφάσεις που θα ληφθούν θα αποφασίσει η ομάδα , ο σύνδεσμος και όλος ο κόσμος της ΠΡΟΟ μας πως θα δράσει στο θέμα του γηπέδου. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον πρέπει να αναλάβουμε δράση Τελευταία σας ευκαιρία Κύριε Μπενετάτο και σε όλους τους συνεργάτες σου. ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΛΗΞΕ !!!


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η στις 18.00 θα γίνει ο αγιασμός της ομάδος τη Δευτέρα αλλά καλό είναι για τον κόσμο να προσέλθει κατά τις 17.00 για να εμψυχώσουμε τη Διοίκηση , τους παίκτες και το προπονητικό τιμ ενόψει της νέας χρονιάς ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ( ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ )

Κατά τις τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες που είχαμε για την ομάδα σας αναφέρουμε τα εξής
1) Για το γηπεδικό μάθαμε πως ο Δήμος Νίκαιας εμμένει στην απόφαση να τοποθετήσει πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο και να παραχωρήσει το γήπεδο για χρήση σε 3 ή 4 ομάδες της Νίκαιας Δεν γνωρίζουμε ακόμη την αντίδραση της Διοίκησης της Πρόο αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει σύντομα
2) Ακούστηκε από κάποιους ότι η Διοίκηση δεν δείχνει την όρεξη να σηκώσει το σύλλογο σε ψηλότερα κλιμάκια και ότι οι άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται για την ομάδα δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ? Δηλαδή κάνουμε πόλεμο μεταξύ μας ?
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ?
3) Ακούγονται πολλά για τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα , θετικά και αρνητικά . Σίγουρα ο καθένας έχει κάποια άποψη και είναι ελεύθερος να την πει. Το θέμα είναι ότι καμιά φορά καταδικάζουμε γεγονότα προτού καν έχουμε αποτελέσματα Κανείς δεν θέλει την Πρόο στη 'Δ Εθνική εκτός εάν του αρέσει να τη βλέπει εκεί Ακόμα και από τα τοπικά να είναι οι παίκτες που πήραμε σε αυτή τη κατηγορία μετράει το σύνολο και το πόσο δεμένοι είναι οι παίκτες μεταξύ τους.
Τελευταία συμβουλή , ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ << ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑΣ >> ΔΕΙΧΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

το κειμενο ανηκει στο proodeftikifans.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων