Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/14/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 1927

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 1927
Σας ενημερώνουμε ότι με σχετική ανακοίνωση του Γεν. Αρχηγού της Προοδευτικής Κου Λύρα αποφασίστηκε ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε μεταγραφές που περιλαμβάνουν έναν επιθετικό ενδεκάδας , ένα τερματοφύλακα για τη βασική ομάδα και 3-4 παίχτες μικρής ηλικίας σε άμυνά μέση και επίθεση για να πλαισιώσουν το μελλοντικό μας κορμό.
Έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ενίσχυσης και οργάνωσης των τμημάτων του Μπάσκετ και του Βόλεϋ των οποίων ηγείται ο Κος Μπαταγιάννης, ο Κος. Κουκης ,σε στενή συνεργασία με τους Κους Μόλαρη και Σταμούλα σε πνεύμα ενωτικό και δυναμικό. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν άνοδος των παραπάνω τμημάτων σε ανώτερες κατηγορίες.
Με εντολή του Κου Μόλαρη από δω και στο εξής τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα η που πρόκειται να εγγραφούν στις ακαδημίες της Προοδευτικής δεν θα πληρώνουν μηνιαία εισφορά στον Ερασιτέχνη Είναι μια μεγάλη κίνηση προσέλκυσης παιδιών του Κορυδαλλού στον αθλητισμό και στην αγαπημένη μας ομάδα της γειτονιάς μας.
Τέλος θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει συνέντευξη τύπου για να γίνει πλέον δημόσια εμφάνιση της νέας Διοίκησης με εκτενή αναφορά στα μελλοντικά πλάνα της για την Προοδευτική Δεν αποκλείεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδος του ποδοσφαίρου ή ακόμα και του Μπάσκετ πιθανότατα. Οι οπαδοί της Προοδευτικής θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα και τους Διοικούντες στις 21/7/08 στην επίσημη πρώτη ανοιχτή προπόνηση με τον καθιερωμένο αγιασμό στο γήπεδο της Νικαίας ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων