Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/13/2008

ΕΚΚΛΗΣΗ

Πολλοί οπαδοί της Προοδευτικής και φίλοι του blog μας ζητούν πληροφορίες για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς από την καινούργια διοίκηση. Πληροφορίες που σχετίζονται είτε με την ομάδα ποδοσφαίρου, είτε με την ομάδα μπάσκετ, είτε με το γηπεδικό, ακόμη και με τον μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό, που όπως δηλώθηκε θα μας οδηγήσει μας στα σαλόνια της Α Εθνικής, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Από την πλευρά μας, επειδή ούτε διοίκηση είμαστε, ούτε την διοίκηση επιθυμούμε να υποκαταστήσουμε, αδυνατούμε να δώσουμε τέτοιες πληροφορίες, και περιμένουμε κι εμείς σαν οπαδοί της ομάδας, επίσημες ανακοινώσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης μέχρι τώρα, είναι ελάχιστος. Δεδομένου όμως ότι η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. με σπουδαίες προσωπικότητες, έχει προκαλέσει απίστευτη δυναμική στις τάξεις των απλών φιλάθλων, και έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες, αισθανόμαστε πως η επίσημη ενημέρωση είναι πολύτιμη όσο και το νερό που πίνουμε.

Από την στιγμή που ευτυχώς η δυστυχώς ζούμε στην συγκεκριμένη χώρα, και γνωρίζουμε τι γίνεται, είναι βέβαιο πως αν δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση, η υποκατάσταση της θα γίνει από το ράδιο αρβύλα και τους πάσης φύσεως ‘’γνωρίζοντες’’, που κατά δήλωση τους έχουν ‘’κονέ’’ με την διοίκηση, με αποτελέσματα εκ των προτέρων γνωστά.

Επειδή όπως κάθε βέρος Προδευτικάνος στηρίζουμε κι εμείς από την πλευρά μας την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε, με σκοπό να κάνει τον Φοίνικα να πετάξει σ’ ανεξερεύνητους ουρανούς, παρακαλούμε στο επόμενο Δ.Σ. που θα συγκληθεί, να οριστεί εκπρόσωπος τύπου, που με επίσημες ανακοινώσεις θα ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τις ενέργειες της διοίκησης. Εμείς από την πλευρά μας μέχρι να ενεργοποιηθεί η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οπότε κι εμείς από εκεί θ’ αντλούμε πληροφόρηση, θα ανεβάζουμε στο blog κάθε ανακοίνωση που θα μας αποστέλλεται.

Επίσης μέχρι την ενεργοποίηση των γραφείων στο Περιβολάκι στη Νίκαια απέναντι από την εκκλησία της Παναγίτσας, καλό θα είναι να υπάρξει κι ένας επίσημος αριθμός τηλεφώνου με γραμματειακή υποστήριξη, για όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας. Η καταγραφή του κάθε τηλεφωνήματος, και η αξιολόγηση του, αφορά καθαρά την διοίκηση. Ο τρόπος όμως μιας κατ’ αρχήν επικοινωνίας με τον σύλλογο, πρέπει να είναι γνωστός για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δεν υποστηρίζουμε απλά, στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη την προσπάθεια που ανέλαβαν για το καλό του συλλόγου πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποί χωρίς καμιά υποχρέωση. Κι αυτή η δυναμική δεν πρέπει με τίποτα να εκτονωθεί και να ξεφουσκώσει, αλλά να γίνει ούριος άνεμος που θα δώσει προωθητική δύναμη στα πανιά μας. Άνθρωποι της θάλασσας αυτοί που ηγούνται στο μεγάλο εγχείρημα, είμαστε σίγουροι πως μας καταλαβαίνουν απόλυτα. Εμείς από τη μεριά μας, είμασταν, παραμένουμε, και θα βρισκόμαστε πάντα εδώ.

Απο την ομαδα του Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων