Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/17/2008

Ψηφιστε για το γηπεδο σας!!


Αφού η εθνική αποκλείστηκε από το EURO δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το δημοψήφισμα για την εθνική ομάδα. Στη θέση του ένα δημoψήφισμα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αν η Προοδευτική σήμερα έπαιζε στην Α εθνική που θα θέλατε να δήλωνε έδρα.Αναφέρουμε όλες τις έδρες που χρησιμοποίησε τα τελευταία 50 χρόνια: γήπεδο Καραϊσκάκη, (ανακαινισμένη) Νίκαια,ΕΑΚ Κορυδαλλού με επέκταση κερκίδων, δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω, νέο γήπεδο στο Σχιστό (προτάθηκε), αλλού....
Το είπαμε το κάνουμε !! μαζί διαμορφώνουμε το διεκδικητικό πλαίσιο της Προοδευτικής του 21ου αιώνα, και δεν θέλουμε συμμετοχή μόνο στην ψηφοφορία, αλλά και τοποθετήσεις. Γιατί από το blog δεν αντλούμε σκέτη πληροφόρηση, δεν λειτουργούμε μόνο σαν κανάλι επικοινωνίας, επηρεάζουμε το μέλλον του συλλόγου μας και γι' αυτό υπάρχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων