Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/02/2008

ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ‘’ΠΟΥΛΙ’’ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ


Σαν σήμερα στις 2 Ιουνίου 1971, στην πρώτη και μοναδική φορά που ελληνική ομάδα έφτασε σε τελικό κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης, (πρόδρομο του τσάμπιονς Λιγκ) στην μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού της εποχής εκείνης, κορυφαίο μέλος της ήταν κι ένας τεράστιος αθλητής που πριν φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι, φορούσε την φανέλα με τον Φοίνικα.

Ο μεγάλος Τάκης Οικονομόπουλος.

Για την ώρα περιοριζόμαστε σε μια απλή υπενθύμιση της επετείου, και επιφυλασσόμαστε για ένα εκτενές αφιέρωμα πολύ σύντομα, σε αυτον τον τεραστιο παιχτη καθώς για τεχνικούς λόγους ανεξάρτητους από την θέληση μας, δεν μπορέσαμε να το πραγματοποιήσαμε σήμερα.

Πρόθεση μας είναι, με συγκεκριμένα αφιερώματα, να παρουσιάσουμε το πώς ‘’δικοί μας’’ άνθρωποι, συμμετείχαν σε κορυφαίες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού. Και να ‘στε σίγουροι πως … θα πέσουνε κορμιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων