Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/29/2008

ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΣ

Η συντονιστικη επιτροπή της ανοιχτής δημοτικής κίνησης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ μας έστειλε σε ηλεκτρονική μορφή, το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΣ που εκδίδεται από συντακτική επιτροπή, και με χαρά μας το δημοσιεύουμε
Εχοντας ξεκαθαρίσει την θέση μας σαν διαχείριση του blog, ότι δεν νοιώθουμε επαγγελματίες φίλαθλοι, δεν αποσκοπούμε στο να λειτουργήσουμε σαν παράκεντρο επιρροής, κι ότι ότι είμαστε απλά ενεργοί πολίτες, που μας αφορά ότι γίνεται και δεν γίνεται στην πόλη και την κοινωνία στην οποία ζούμε και κοινούμαστε, δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε ανοιχτοί στην κατάθεση προτάσεων που ευνοούν την ανάπτυξη του δημόσιου διαλόγου, χωρίς σε καμμιά περίπτωση να ακυρώνουμε τον αφετηριακό λόγο ύπαρξης του blog που αφορά την φίλαθλη σχέση μας με την ομάδα μας.Παντα χωρις να παιρνουμε θεση με κομματα και πολιτικους!!
Σε μιά εποχή που γιγαντώνεται η εξατομίκευση, η μοναξιά, και η κατάθλιψη με χαρακτηριστικά νοσήματος πλέον, η ενθάρυνση της συμμετοχής, της συλλογικότητας, και της αλληλεγύης, ακόμα και με χαρακτηριστικά συμμετοχής στο παιχνίδι, είτε σαν αθλητές είτε σαν φίλαθλοι, πρέπει να αποτελεί για όλους μας, όχι απλά επιλογή, αλλά στάση ζωής.
Επειδή τα ρεύματα ιδεών περνάνε μέσα από τα τηλεοπτικά παράθυρα, επειδή συμμετέχω δεν σημαίνει ψηφίζω με SMS, ας ξανανοιώσουμε πολίτες με άποψη και φωνή, αξιοποιώντας την δυνατότητα που παρέχουν τα δίκτυα εναλλακτικής πληροφόρησης, όπως τα blog, χωρίς το καλιμπράρισμα και το φιλτράρισμα της είδησης, από τα μεγάλα δικτύα ενημέρωσης.
Το διαδίκτυο χωρίς να είναι πανάκεια, είναι φθηνό, προσιτό, και κυρίως ελεύθερο. Ας μην χαρίζουμε το δικαιωμά μας στην επικοινωνία, σε παντογνώστες εργολάβους της πληροφόρησης. Εμείς πάντως από την πλευρά μας είμαστε και πρόθυμοι, και ανοικτοί, να μοιραζόμαστε μαζί σας.
Καντε κλικ στο τιτλο του αρθρου για να κατεβασετε την εφημεριδα μεσω rapidshare..Αξιζει τον κοπο να την διαβασετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων