Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

8/28/2007

Βοηθηστε τους συνανθρωπους μας...


Oποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε οποιαδήποτε τράπεζα μπορεί να καταθέσει χρηματικά ποσά στο Ταμείο Αρωγής των πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 2341103053.

Τηλεφωνική γραμμή βοηθειας για τους πυροπαθείς: 1555.

Kαθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση, καταναλώνουμε (και) το θέαμα των πυρκαγιών ανάμικτο με διαφημίσεις. Μια κοινωνία ανήμπορη, καθηλωμένη.
Αν μπορούμε να ανακουφίσουμε έστω και ένα μικρό μέρος από τον πόνο και την καταστροφή ας το κάνουμε τώρα, άμεσα. Δύο κοπέλες μάζεψαν προχθές νερό, τρόφιμα και φάρμακα και τα πήγαν στον Καϊάφα, σε έναν απο τους τόπους της καταστροφής. Τα παρέδωσαν σε ένα σώμα προσκόπων που έστησε καταυλισμό για να φιλοξενήσει τους άστεγους.
Ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο άμεσα. Παρέες και ομάδες ανθρώπων ας συντονιστούμε και ας τρέξουμε. Για όσους δεν μπορούν να κατέβουν οι ίδιοι αλλά θέλουν να βοηθήσουν, ας έρθουν σε επαφή μαζί μας. Μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης με προτίμηση:
1) Εμφιαλωμένο νερό
2) Χυμούς φρούτων
3) Γάλα υψηλής παστερίωσης,
4) Τρόφιμα που αντέχουν (Ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, λαχανικά)
5) Φάρμακα (Κολύρια, αναλγητικά)
6) Ρούχα και κυρίως καθαρά εσώρουχα
7) Είδη υγειϊνής και καθαριότητας (χαρτί υγείας, πετσέτες, σαπούνι, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες, υγρά μαντήλια)
Θα τα στέλνουμε ΑΜΕΣΑ στους τόπους της καταστροφής με αυτοκίνητα που θα φεύγουν μόλις γεμίσουν. Ζητάμε και διαθεσιμότητα αυτοκινήτων και οδηγών για τις αποστολές.
Ζητάμε ακόμη πληροφορίες για απομονωμένα χωριά και περιοχές αβοήθητες.
Ίσως η υλική βοήθεια που θα προσφέρουμε να είναι μικρή, αλλά η ηθική και ψυχολογική συμπαράσταση, η αγάπη που θα δείξουμε σ'αυτούς που καταστράφηκαν, είναι το πιο σημαντικό.
Ας κάνουμε κάτι για τη συνοχή της κοινωνίας μας που διαλύεται απο την ατομικότητα.
Τόπος συγκέντρωσης: Θέατρο ΡΟΕΣ, Ιάκχου 16, Γκάζι,
Τηλ. επικοινωνίας: 2103474312 - 2103479426 - 6944455915 -6944143353 - 6932671347

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων