Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

7/15/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάζοντας τις δηλώσεις της Ερασιτεχνικής και των παλαιμάχων, βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχει μία αντιπαράθεση μεταξύ τους. Αυτό μας έλειπε τώρα, εμείς οι οπαδοί δεν βλέπουμε να υπάρχει πουθενά ζυγαριά για να βάλουμε και να ζυγίσουμε την αγάπη ή το ενδιαφέρον του ενός ή του άλλου για την ομάδα. Αλλά ο φοίνικας θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Γιατί έτσι γράφει η 80χρονη ιστορία μας. Προς ενημέρωση των οπαδών και φίλων της ΠΡΟΟ, έχουμε να πούμε τα εξής:
Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία είναι η πρόταση των παλαιμάχων με χρηματοδότες προοδευτικάνους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν (αλλά αργούν λόγω των καταστάσεων) να βγει η ΠΡΟΟ από το τέλμα και τους δίνουμε το χρόνο που χρειάζονται γίνει κάτι αλλά σε λογικά περιθώρια (γιατί οι μέρες περνούν) χωρίς να βάζουμε τελεσίγραφα, επειδή δε ξέρουμε τη λύση αυτή και πρέπει να μάθουμε.
Η δεύτερη λύση είναι η περίπτωση της συγχώνευσης με σωματείο της περιοχής που ήδη παίζει στη Δ’ Εθνική, όπως προτείνει η Ερασιτεχνική Προοδευτική, αλλά χωρίς βιασύνη, γιατί αυτό δεν αρμόζει στην ιστορία και το όνομα της Προοδευτικής επειδή η φανέλα είναι βαριά. Παρόλα αυτά δε παύει να είναι μια λύση άμεση και γρήγορη η οποία έχει τα θετικά της στοιχεία για πολλούς λόγους.

Υ.Γ. 1: Προς επιφανείς, οικονομικά, ανεξάρτητους πολίτες του Κορυδαλλού: Αφού θέλετε να βοηθήσετε, ελάτε, εδώ είναι το τραπέζι. Μη γυρνάτε γύρω - γύρω. Το μαχαίρι και το καρπούζι περιμένει

Υ.Γ.2: Στον Γ. Καρρά δεν κάνουμε κριτική πλέον. Εφ’ όσον έφυγε, την κριτική την έχει κάνει μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων